Last day

Det här kommer mest troligt vara sista dagen jag bloggar här.. Är på g med en annan (bättre) blogg som jag faktiskt tänker skriva i. De ni ;D Nåja länk till den nya kommer upp imorgon. Bjuder på en sista bild här på bloggen föreställandes mig och Sessan.

 

Det tar sig

Nu har jag varit sjukskriven från jobbet i några dagar men imorgon är det dags igen då jag känner mig mycket bättre nu.
En sak jag hatar med att vara sjuk är att jag blir så himla rastlös, så de här dagarna har jag påtat på lite här i lägenheten. Och även om det är mycket kvar att göra i de flesta rum så börjar köket iaf ta sig nu. Det som fattas där inne nu är ett par gardiner och min Tassimo som jag kommer få vänta på tills i slutet av månaden då den inte fanns i lager när jag beställde den. Nåja den som väntar på något gott..

Sen ska det målas och tapetseras om och inhandlas lite möbler och så. Men jag tror att det kommer bli riktigt bra när allt är klart, men allt tar sin tid..

Nu ska jag göra mig iordning för ett besök hos vetrinären med Melle och sen måste jag ner på stan en snabbis innan jag ska och handla inför middagen som vi ska ha här på fredag med mina bästa <3

Ha en bra dag alla!





Katterna har sina skålar på bordet så inte doggsen ska käka upp deras mat..



RSS 2.0