time after time

Är enormt less på att vänta! Borde väl ge upp antar jag?

Your so naive

Godmorgon på er!
Antar att de flesta fortfarande ligger däckade i sina sängar men själv har jag nu varit vaken sen kl 04.00. Jajjemän, började jobba kl 5 imorse, och ni som inte trodde på mig när jag sa att mitt nya liv börjat, känner ni hur fel ni haft nu? ;D
Jobbar även imorgon, har dock sovmorgon till 6 då så det ska bli enormt skönt ;D Hurtiga lilla jag har nu jobbat i varje dag i två veckor så längtar till nästa helg då jag är LEDIG =)

Eftersom jag har jobb nu så har även jakten på den "perfekta" lägenheten börjat, känns skönt att mest troligt hinna flytta innan sommaren. Jag behöver verkligen det och så även resten av familjen. Vi börjar gå varandra lite på nerverna..

Nu ska jag ta ett långt bad och sen får vi se vilka äventyr den här dagen kommer bjuda på =) 


Mitt nya handsmycke som jag knåpade ihop igår =)


Trött

Kom för ett tag sen hem från första arbetspasset för dagen så nu ska jag vila en stund, få i mig nå mat och sen åka till Coop Arena för dagens andra pass.
Har lyckats vända tillbak mitt dygn nu äntligen =) Somnade i bra tid igår och var enormt pigg när jag vaknde imorse. Känns fortfarande lite ovant att jobba när jag varit "ledig" under så många månader men helt ärligt så saknar jag inte att vara ledig än iaf ;D Lite jobbigt är det att gå upp 6 på helgerna men än så länge så är det värt de.

Nåja nu ska jag fixa nå mat innan jag tar en powernap =)

Saknar dig!


så bra =)


cutie

En hot dog helt enkelt ;D


Nu dags för jobb...


Handle me

you make you big move and I see you’re not used to being rejected
you making that call to your guy and I’m sure you're well connected
judging from that line you just passed you are well known and respected

but let me tell you how it'd be
You won't get with this you see
Cuz you can't handle me..


You know how to make me smile..

Goddagens alla!
Idag har jag återigen varit och jobbat. Börjar bli van att kliva upp tidigt så nu hopas jag på att få jobba lite länger pass så jag kan börja spara ihop pengar till alla mina planer =) Cash is king som anna skulle ha sagt ;D

Kom förövrigt nyss in från en promenad med melle, min plan var att ta en mysig promenad med han runt udden. Men mitt glada humör försvann när någon dum människa var tvungen att kommentera Melvin. Varför ens orka öppna käften om man inte har något vettigt att säga?

Nåja nu ska jag ta ett långt varmt bad och läsa min nya vecko revyn =)
Ikväll ska jag inte jobba på hockeyn men ska ändå dit med pappsen och kolla =) Har inte kollar på en match på flera år så ska bli roligt =)

Ha en bra dag alla! 

 
Kommer du ihåg den här dagen Tove? =P


gravity

I live here on my knees
As I try to make you see
That you're everything I think I need
Here on the ground
But you're neither friend nor foe
Though I can't seem to let you go
The one thing that I still know is that
You're keeping me down


......

If all you have is leaving
I'mma need a better reason to write you a love song today

sharpest tool in the shed

Ibland kanske jag inte alltid tänker på vad jag säger och skriver..


Elin | säger:
du borde köpa en sån där som man trycker på så tar den kort

Mankeystyle säger: 
kamera?
 

Menade en sån där självutlösningsgrej men är inte den bästa på att förklara saker ;D


En gång till..

Får rysningar varje gång jag kollar på det här klippet! Känns som att jag fortfarande nästan 3 år efter att vi vann inte kan förstå att vi faktiskt gjorde det. Och inte nog med att vi blev svenska mästare vi vann totalen också! Så sjukt underbar känsla!! =) Vill återuppleva den dagen om och om igen!! 

 


a friendly kiss includes no tongue

Kom för ett tag sen hem från mitt första arbetspass. Känns bra att börja lite lugnt med bara någon timme varje dag nu i början =) Har även börjat fundera på vilka utbildningar jag ska söka in till och har hittat en som lockar väldigt mycket, dock är det i Leksand och det låter kanske inte så jätte roligt men vi får se kanske blir Kalix ändå  fast hade ju helst velat gå i Happis men har inte ekonomi för de just nu.. 

Gårdagens snack om lägenhet känns också väldigt bra, allt kanske faktiskt kommer lösa sig nu? Eller ja nästan allt iaf..

Nu ska jag unna mig ett mysigt bad och sen måste jag ner på stan och köpa en present till Elsa som fyller 4år idag =) Shit vad tiden går fort!!

Ni får ha en bra dag alla!
Och du, jag saknar dig! =(


Ett minne som fortfarande ger mig rysningar =)


What a beautiful morning...

Den här dagen har börjat enormt bra =) Blev väckt av en massa pussar från Melle sen märkte jag inatt att jag hade ett missat samtal på min ena mobil så ringde upp det och nu har jag blivit erbjuden ett jobb =) Sen har jag även hunnit träna lite nu så ska ta en dusch, käka en sallad och sen gå ner på trafikskolan och ta tag i den där enormt jobbiga teorin som man tydligen måste göra trots att man kör som en gud.. Nåja har haft den bästa morgonen på länge =) Hoppas att den fortsätter så också, men varför skulle den inte? ;D

Hoppas ni andra haft en lika bra morgon =)

Kan inte bli annat än glad av den här lilla killen =)


The Fray

Never say never



How to save a life


.....



A one way ticket out of my life.

Bruna vs Gröna

Har kollat igenom en massa bilder nu ikväll.. Förut brukade jag använda bruna linser, men nu känner jag mig enormt nöjd med mina gröna ögon, passar faktiskt bättre i det =) Det tog bara ett tag innan jag insåg det ;D


confusion's nothing new

Känner mig förvirrad just nu. Vad vill jag egentligen? Dags att börja fatta beslut :S En sak vet jag då iaf, jag längtar till helgen!!

Gammal bild från en uppvisning.

Ibland saknar jag cheerleadingen så enormt mycket!
SM 2007 är absolut ett av mina bästa minnen, får rysningar än när jag tänker tillbaka på den resan.



Träningsvärk

Hej!
Kom för ett tag sen hem från stan efter att ha gått där ett varv med Anna. Köpte en ny hudfärgad bh, enormt tråkig färg I know, men mycket behövligt ;D Var även och åt lunch på Dagobert, 10kr billigare eller hur ANNA? ;D

Måste bara berätta, något helt otroligt har hänt! Jag har börjat träna.. Eller träna å träna men kom på att jag skulle plocka fram mitt wii fit och sen körde jag lite mage och armar och nu har jag en enorm träningsvärk i magen. Kommer inte ens ihåg senaste jag hade träningsvärk men nu ska jag ta tag i det här igen, det är trots allt ett av mina nyårslöften.

Nu ska jag vila ett tag för ikväll är det mycket möjligt att det blir fest.




bleach blond tramp


Heartbreaker


2010

Äntligen har det nya året böjat! Har bara svaga minnen av mina första timmar på året men imorse när jag vaknade mådde jag faktiskt väldigt bra =)

Gårdagen var väldigt trevlig och det blev en rätt så lyckad nyårsafton. Den kunde dock ha slutat lite bättre men men..

Idag har jag bara tagit det lugnt, unnade mig ett långt bad när jag vaknat till liv och sen har jag varit och handlat lite. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla någon film och sen sova, börjar nämnligen jobba 12 imorgon.

Ha en bra kväll!





Enormt tjusig bild från gårdagen



RSS 2.0