You can't handle me

Har varit en lång dag idag, började jobba sex imorse och halv 2 var jag och cissi på plats för att fotas. Det tog nästan sex timmar och efter det for vi och käkade lite mat. Nåja blir inget långt inlägg idag det orkar jag inte.. Tänkte bjuda på två av bilderna från idag också =)




100225

Löningsdags idag =) Andra gången för denna månad och måste säga att det känns väldigt bra!
Var på stan med Cissi idag efter jobbet, köpte en hårfärg och nya jeans =) Blir nog att ha med dom på plåtningen på lördag också.

Måste bara berätta att jag från och med måndag har nya arbetstider! Kommer börja 8! Ska bli helt underbart att få sova längre än till 04.30, äntligen kanske jag kan ha en normal dygnsrytm och inte vara helt död 8 på kvällen?!

Nåja nu ska jag göra mig klar för sängen, de nya tiderna börjar ju inte förens på måndag plus att jag jobbar i helgen också så skulle kännas bra att vara utvilad imorgon.

Ha en bra kväll! =)

 


Go ahead and hate me baby..

Lilla du..
1. Snacka inte om mig om du inte känner mig.
2. Ta reda på fakta innan du ens öppnar käften.
3. Det är inte jag som mår dåligt om du har ett behov av att snacka skit, det är du som mår dåligt av de.
4. Tar det som en komplimang att du ens orkar lägga ner tid av ditt liv för att prata om mig.

Var bara det jag ville säga, tänk på de..


I don't care for your fairytales

Hej!
Vet att jag inte skriver alltför ofta, men är mest bara trött nu på dagarna när jag jobbar. Försöker även hinna med mina underbara vänner mellan jobb och sömn och hoppas att jag lyckas rätt bra med det iaf? =)
Hade iaf en väldigt bra helg, i fredags var vi ut på Allstar och i lördags var jag med mamma och Lasse till Piteå. Vi käkade först middag och sen såg vi Avatar 3D. Måste säga att den var mkt bra trots att det egentligen inte min typ av film =)
Jobbar nu i 10 dagar till innan jag är ledig nästa gång.. Känns enormt konstigt att gå från att vara ledig nästan alltid till att bara vara ledig varannan helg. Men ger ju lite mer pengar att inte vara ledig, och mer pengar = mer skor och kläder ;D Mycket enkel matte måste jag säga ;D

Sen måste jag även säga att allt känns så himla bra just nu, trodde inte att jag skulle kunna må bättre än vad jag gjorde för sådär två månader sen. Men allt är bara ännu bättre nu =) Det trodde DU inte va? ;D

Nåja nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv innan jag somnar, ska upp sådär halv 5, UNDERBART! ;D

Saknar Tove och Anna enormt mycket!! Om ni ser detta, när kommer ni hem!?






I'd rather sleep my whole life away than have you keep me from dreaming


Nya skor x2

Yes har inhandlat två par nya skor, ett par förra veckan och ett par idag. Det känns mkt bra att bränna pengar på sånt man tycker om ;D


Från Din sko, 449kr =) Måste nog dock vänta ett tag innan jag börjar använda dessa är ju TYVÄRR inte sommar året runt här.. Ska dock ha dom på plåtningen på lördag =)


Också från Din sko och kostade också 449. 39an var alldeles för stor och 38an sitter väldigt precis. Får absolut på dom, men frågan är om jag får av dom?


Outfit 1

Har nu bestämt en av tre outfits till plåtningen nästa vecka =) Ska köra på den lite rockigare stilen, tror det kommer bli riktigt bra faktiskt.. Nåja om en vecka vet vi om det blir flipp eller flopp =)


Planer =)

Har nu börjat planera min fjärde tatuering =) Måste boka tid snart så jag får en så fort som möjligt =) Är faktiskt 1½ år sen jag gjorde någon så det börjar ju faktiskt bli dags nu ;D Tänker inte säga vad det blir för motiv men kan säga att den kommer sitta på min arm iaf..

 
 



RSS 2.0