På jobbet

Godmorgon på er!
Sitter på jobbet nu och försöker jobba på, är dock väldigt trött eftersom jag slutade jobba 22 igårkväll..
Måste säga att jag är väldigt nöjd över att ha två jobb som jag trivs oerhört bra med.

Har nu bestämt mig för att skaffa en katt, en bengal ska jag ha! Har suttit och kollat en massa annonser nu i veckan. Måste bara vänta till efter flytten då det kommer kosta endel, men efter det så..
Tror killarna där hemma skulle bli glada över att få en tjejkompis att leka med.. Eller Kisse är väl den som kommer tycka mest om det kanske, och melle som får en kompis i samma storlek ett tag iaf ;D

Nu ska jag fortsätta jobba ett tag och sen bege mig ut på stan en snabbis..

Ha en bra dag!


Så himla fin!


Äntligen

Yes! Fick igår veta att vi fick lägenheten som vi var och kollade på i måndags. Vi båda kände direkt att vi ville ha den men vågade såklart inte hoppas på för mycket.
Kunde inte sluta tänka på lägenheten när jag jobbade under natten till tisdag som förövrigt var min första gång jag jobbade på det nya jobbet och jag trivdes väldigt bra så tror det här kommer bli kanon.
Så ringde Markus till mig från jobbet i tisdags och berättade att lägenheten var våran, blev så enormt glad!
Det är en trea som ligger vid kyrkan här i stan. Och det bästa av allt är att den har balkong och badkar.. Så nu kan vi äntligen sluta leta efter en lägenhet!
Nu vill jag bara att tiden ska gå fort så vi får flytta in, datum för det är 3 december.
Tror att våra fina killar kommer trivas jätte bra i större lägenhet, så dom kan springa omkring i fler rum.

Trodde faktiskt inte att man kunde vara så här lycklig, men bevisligen har jag ju haft fel för det kan man.

Nu ska jag plocka iordning lite här hemma innan min fina pojkvän kommer hem..

Ha en bra dag alla!


Tagen på Ronny och Nargis bröllopsfest i augusti..


Torsdag

Hej igen!
Den här veckan har varit enormt fullspäckad kan man säga. Jobbade både måndag och tisdag och direkt efter att Markus slutat jobba i tisdags så åkte vi hem till mamma och firade henne.
Igår så började jag dagen med ett möte och efter det så var jag på en jobbintervju. Så skulle ha börjat jobba som personligassistent idag men nu blev det lite ändrade planer så börjar på måndag istället. Ser verkligen framemot det, tror att jag kommer trivas riktigt bra!
Imorgon är det jobb på Skanova igen som gäller och på kvällen ska vi på allstar med jobbet så det ska bli trevligt.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av Paradise hotell Danmark och sen dra med hundarna på en prommis runt sjön.

Ha en bra dag!

Det här linnet ska jag köpa imorgon, är helt förälskad i det.


Grattis!

Grattis världens bästa mamma på födelsedagen!


Nytt igen

Hellu!
Måste bara visa mina nya jeans jag nyss var och köpte på min rast. Är enormt nöjd måste jag säga. Var min fina pojkvän som tipsade om att dom hade fått in dom i affären..


JC 599kr

'Pow Spectra har en perfekt slimmad passform, lagom stora fickor och hög i midjan. Den perfekta kompisen till tex en instoppad t-shirt! Just den här tvätten är lite hårdare och lite snabbare än de andra. Påminner om skinn!'

Bild och text från jc.se


Fredag

Äntligen fredag, inte för att jag haft en speciellt jobbig vecka men känns ändå skönt..
Vaknade imorse och kände mig riktigt peppad (väldigt ovanligt för att vara jag) för en prommis runt sjön, så gick ut med hundarna på en morgonrunda och just när jag skulle bege mig ut runt sjön så blev jag inringd för att jobba. Men planen är att jag ska gå rundan imorgon istället, kommer garanterat inte känna samma då men jag SKA.

Vet inte om det har hänt så mycket annat roligt i veckan förutom en massa mys med hundarna och några rundor på stan med Agge..

Hittade en enormt mysig, tjock stickad tröja på Åhlens för någon dag sen. Har letat som tusan efter den perfekta och nu så hänger den i min garderob. Har också efter mycket letande hittat prickade strumpbyxor som blir perfekt att ha ihop med mina bikerboots. Och mitt nya örhänge från cocoo.se har också anlänt, det kommer användas flitigt kan jag säga!

Nu ska jag fortsätta jobba..

Ha en bra dag! 


Melvin <3

Mitt lilla charmtroll..

 



RSS 2.0