Fotografering nr 2

Hej!
Helgen i Kåbdalis var enormt rolig och det var skönt att få åka lite slalom igen. Älskar verkligen det! =)
Var dock väldigt trött efter helgen men som tur är så är den här arbetsveckan kort. Bara en dag kvar nu innan lite ledighet börjar. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu under helgen men det kommer säkert hända något roligt =)
Borde iofs passa på att göra ett gammalt högskoleprov eftersom jag ska göra det riktiga nästa helg.

Igår hade vi fotografering igen, temat var lite hårdare den här gången och kommer även vara det ikväll. Ska ha med mig en elgitarr idag, så blir säkert någon fin bild ;D

Nåja nu ska jag börja göra mig klar..
Ha en underbar kväll alla, det ska då jag ha =)




En fotograf fotade mig medans jag väntade på att den andra skulle bli klar


Kåbdalis

Nu är vi framma i stugan i Kåbdalis.. Slutade jobba strax efter tolv så skyndade mig hem och packade det sista och sen for vi strax innan 1. Blev att sova en stund i bilen så nu är jag pigg och redo för helgen =)
Blir dock ingen åkning idag utan det får vänta till imorron. 

Nåja nu ska jag ta en dusch..

Ha en bra kväll alla =) 


 


Still waiting

Har nu beställt en ny bikini så nu är det bara sommaren som saknas ;D


.....

Vi hade fin besök i Luleå idag..

Nöjd tjej ;P


Jag litade på såna ögon..

Plåtningen igår var rätt så rolig, tog profil bilder och sedan stannade vi kvar ett tag extra och tog lite andra bilder, gruppbilder osv..  
Idag är det samma som gäller men jag kan nog inte idag eftersom jag har ett födelsedags barn att fira =)

Längtar jätte mycket till imorgon! Ska bli så enormt roligt att få ge sig ut i backen igen. Har inte åkt ordentligt på flera år. Var iofs i Dundret förra året men det gick åt helvete kan jag ju ta och berätta. Trist med dålig utrustning när man fakiskt är bra på att åka.. Nåja nu är det problemet löst iaf =)

Har börjat fylla i lite ansökningar till olika skolor till hösten. De jag helst av allt vill gå ligger dock i Landskrona och Malmö så får se om jag väntar till nästa år. Kan som inte bestämma mig om jag vill flytta eller inte?
Trivs helt okej här i Luleå, har det jag behöver här och så vidare men samtidigt vill jag härifrån också och bara börja om från början någon annan stans. Vi får se vad som händer helt enkelt, time will tell =)

Fick veta idag också att jag nu fått ett av de sommarjobb jag sökt =)

Nu ska jag ut med Melle sen iväg och jobba och efter det ska jag vara barnvakt =)




You wanted more but you got it all

Som vanligt har jag varit dålig på att skriva, men ni är väl rätt vana nu?

Helgen var väl både bra och dålig men mest dålig tyvärr.. Var ut i fredags med Cissi,Malin och Agge sen jobbade jag både lördag och söndag så nu till helgen är jag ledig så ska till Kåbdalis med släkten =)
Lördagen var väldigt lugnt och jag somnade innan klockan hann bli 23 och söndagen var nog den värsta dagen på länge men jag hoppas att allt kommer lösa sig nu.

Min iphone kom förresten förra veckan och måste säga att det är mitt bästa köp någonsin! Är enormt nöjd med den! =)

I veckan är det jobb som gäller och som sagt Kåbdalis till helgen. Ska även hinna med plåtning på både onsdag och torsdag, det ska bli enormt roligt! =)

Nu ska jag kolla lite tv innan jag ska och jobba..

 


Nya favorit koftan =)


Afterlife

I don't belong here, I gotta move on dear, escape from this afterlife
Cause this time I'm right to move on and on, far away from here
Got nothing against you and surely I'll miss you
This place full of peace and light, and I'd hope you might
Take me back inside when the time is right


Who do you think you are?

Ja idag är alltså dag 3 med feber, eller egentligen 4, har väl blivit lite bättre men kommer vara sjukskriven till på måndag. Hoppas att jag kan börja jobba då igen, börjar fan ha ENORMT tråkigt här hemma nu.
Eller jag måste rättare sagt vara frisk till måndag för då ramlar nämnligen lönen in på kontot och har en del "nödvändiga" saker som måste inhandlas ;D

Nåja nu ska jag lägga mig ner i sängen igen med en bok =)
Ha en bra dag alla!


Spenderar dagarna med Melle nu när jag är sjuk. Skönt att ha lite mer tid för han iaf =)


baby I'm a dreamer

Har ingen ork för tillfället, inte för något. Har feber, huvudvärk, är enormt uttråkad och bara less på det mesta. Har spenderat dagen med att läsa en bok som faktiskt är riktigt bra, kollat runt lite på resor (någon som är sugen på att följa till london i början av maj?) och pluggat lite teori. Och morgondagen kommer se ungefär likadan ut. Det värsta är att jag inte ens får sova ut på dagarna! De ska bygga en lägenhet ovanför vår så det låter som FAN och det är ju inte så att de börjar speciellt sent! Nej nej där vid sju- åtta drar de igång..

Nåja nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv.. 

Natti! 

 


the bad boys are always catching my eye

Goddagens!
Det går inte att förklara med ord hur skönt det är att börja 8 istället för 5. Känner mig som en helt annan människa och har ork att göra en massa nu på kvällarna istället för att bara sova!

Kom just in från stan, var tvungen att gå och kolla så att jag beställde rätt mobil igår och inte en 3g (ska ha 3gs). Men allt var i sin ordning och jag borde få den i veckan eller i början av nästa! =)
Vilket underbart väder vi har just nu! =) Älskar när det blåser och snöar samtidigt ;D Nåja man ska väl vara glad att det inte är -30 också antar jag?

Nu ska jag laga lite middag, blir kyckling med jordnötssås =) Det är nog min favorit rätt måste jag säga, nästan för god faktiskt ;D

Ha en bra kväll!



Beställt

Var idag in på Telia och beställde en Iphone 3GS =) Den borde komma innan helgen, så det känns bra! ;) Min Prada går knappt att skriva sms med längre så behöver en ny =)

Nu blir det film mys!



RSS 2.0