Studenten

Grattis till alla som tar studenten idag! Förra året så var jag jätte avundsjuk, iår tycker jag synd om er. När jag gick i skola sa alltid alla att jag skulle längta tillbak till skolan när jag börjat jobba och visst gör jag det. Skulle vilken dag som helst välja gymnasiet före jobb.
Men något jag hade velat göra är att återuppleva studentdagen, den var så himla underbar och jag hade hur roligt som helst.

 


Jag hoppas att marken du går på går sönder




Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha


Hälsa till satan, vi hörs

Fan vilka jävla skit dagar det har varit nu sen i söndags då det hände en olycka. Men nu är det upp till någon annan att bestämma så kan inte göra så mycket. Sen när allt håller på att lugna ner sig så upptäcker jag en böld på Melvin så då åkte vi inte akut till djursjukhuset igår och lillkillen fick stanna kvar där under dagen. Så nu har han fått en tratt vilket i sin tur gör så att han inte kan äta och dricka när han vill så vi måste kolla hela tiden om han vill ha vatten osv. Han väckte mig även den underbara tiden fem nu på morgonen och ville gå ut så det var bara att ta på sig och gå ett varv i parken. Efter det kunde jag knappt somna om så nu sitter jag här helt död på jobbet och inväntar min lunch.
Trots allt som hänt nu de senaste dagarna så är jag så otroligt glad att jag har min fina pojkvän, annars hade jag inte pallat allt som händer.
Vi var även en sväng igår ut till Kallax så vi skulle få något annat att tänka på. Gud vad jag har saknat känslan att bara få gå i sand nu under vintern. Varför kan vi inte få ha sommar här året runt, det hade ju inte varit helt fel faktiskt.

Nu ska jag återgå till att jobba.
Ha en bra dag!


Grattis till oss

I onsdags firade jag och Markus vår årsdag. Eftersom vi båda jobbade så fick firandet vänta till kvällen, då vi började med en mysig middag på Bistro Norrland. Kan verkligen rekomendera det stället, var så otroligt nöjd med maten. Efter det så gick vi hem till oss där skumpa och jordgubbar väntade och även en svart liten ask. I asken fanns våra fina förlovningsringar. Så som jag skrev tidigare i veckan när jag skrev om ringar så är nu ett av mina fingrar upptaget.
Det var en otroligt mysig kväll och precis så som vi ville ha det.

Så grattis till oss än en gång ♥



RSS 2.0