Söndag

Hej alla!
Hoppas ni har haft en lika bra helg som jag har!
Igår åkte vi ut till stugan och åt middag med pappa och Ingrid, helt underbart gott med grillat! Till sommaren ska vi äta grillat varje dag bestämmer jag här och nu. Vi lämnade kvar Melle i stugan igår, men var nära att vända om flera gånger efter att vi åkt för att vi saknade han så otroligt mycket! Men nu är lillkillen tillbaka så nu är vi fulltaliga igen.
Idag har vi varit och handlat väggfärg så imorgon ska jag börja måla i hallen och kanske även extra rummet om jag hinner (orkar). Sen har vi även hunnit städa och jag har spacklat i hallen.

Nu ska jag återgå till att slappa i soffan!
Ha en underbar söndagskväll alla!




Alla våra fyra fina hjärtan.


Something new..

Tänkte lägga upp några av mina senaste inköp. Såg dock nu att bilderna blev helt suddiga men orkar inte ta några nya så..


Kjol från H&M

Kjol från H&M

Skor från Scorett

Skor från Nelly.com


It's not all dirty, but it's not all clean

Goddagens!
Har nu varit sjukskriven hela veckan pga min rygg och jobbar först nästa fredag. Har fått tid hos sjukgymnast den 13e så ska bara jobba ett pass innan dess. Känns skit trist att ha så här ont i ryggen och bara vara 22år men förhoppningsvis så blir det bättre med lite träning.

Har hur som helst tagit det väldigt lugnt i veckan, varit på stan och bränt lite pengar, fikat med Agge och sen bara myst på med alla djuren här hemma. Trist dock att vädret idag liknar mer vinter än vår så idag har vi inte tagit oss någon promme runt varvet. Däremot så har jag hunnit ner på stan och lunchat med min fina pojkvän sen var jag även när på H&M, och idag fick två kjolar följa med hem.

Nu har jag bestämt mig för att ta tag i mitt liv och ska snart sätta mig ner och skriva lite ansökningar till skolor. Jag vet vad jag vill och håller tummarna för att det blir så. Det skulle vara helt underbart att vara färdigutbildad när jag är 24. Jag tror att jag skulle orka med lite skola nu också, var så skoltrött efter gymnasiet men orken och viljan är påväg tillbaka.

Nu ska jag ta tag i diskberget som växer i köket och sen invänta att Markus slutar jobba så vi kan ha en mysig tv-kväll med lite kinamat.



RSS 2.0