Pictures


Foto: Göran Dellenbäck


Foto: Elisabeth Johansson


Remember the good times..

Nu är det ett år sedan jag tog studenten.. Det känns helt sjukt att det har gått ett helt år, jag kan knappt förstå det. Tiden har gått så enormt fort, men en massa roliga och underbara saker har hänt under tiden också..

Nåja studenten var absolut en av de bästa dagarna i mitt liv och jag skulle göra nästan vad som som helst för att få leva om den. Så ni som tar studenten idag njut för tusan till max för den här dagen kommer aldrig tillbak!!
Jag måste erkänna att jag blev väldigt avundsjuk när jag såg studentflaken köra runt i stan med alla glada studenter på..

Nu ska jag ta det lugnt tills världens underbaraste slutar och ikväll blir det en massa mys =)

Jobbar dock både lördag och söndag men sen är jag ledig i några dagar så det känns ändå helt ok :)

Ha en bra helg nu alla, speciellt alla studenter!








Life's wonderful

Hellu!

Jag måste börja med att säga att jag är världens lyckligaste människa just nu.. Allt i mitt liv är så underbart bra nu att jag nästan börjat gå och vänta på att något dåligt ska hända. För kan man verkligen ha det så här bra? :)

I veckan har jag jobbat förmiddag vilket är rätt skönt så man har mycket av dagen kvar eftersom jag slutar 14. Trivs faktiskt rätt bra på jobbet också och jobbar med några roliga gubbar! Nästa vecka har jag dock "hundvecka" så enda dagen jag är ledig är torsdag..

Blev erbjuden ett modelljobb i veckan också för ett märke som säljs bla på Nelly.com.. Får se hur jag ska göra, men enligt Tove så är jag dum om jag inte tar det..

Ikväll tror jag att det blir en lugn kväll igen, har inte festat/varit ut på mer än en månad nu. Det känns faktiskt rätt bra att slippa vara bakis osv ;D

Nu ska jag försöka få tag på Frida och sen åka och kolla på deras nya lilla valp=)

Ha en underbar helg alla!





RSS 2.0