Svar

För att svara på frågan jag ställde tidigare angående skorna så kan jag nu meddela att ja, jag behöver mer skor. Så nu är de rosa pumpsen påväg hem till mig. Helt plötsligt blev arbetsdagen lite lättare.

Exclusive Jennie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Shy ronnie


Ska jag..


Det första jag gjorde nu idag var som vanligt att gå in på Nelly och kolla om det kommit in något nytt och visst hade de det. Föll pladask för dessa rosa snyggingar men frågan är om jag kommer använda dom om jag beställer dom. Nåja ska ta mig en funderare under dagen. Och den största frågan är kanske, behöver jag mer skor?

Exclusive Jennie SEK 299, Nelly  Shoes - NELLY.COM


Jag älskar att hata den här stan

Hej alla!
Om mindre än en timme är ännu en arbetsdag avklarad, vilket känns skönt eftersom jag fortfarande känner mig sliten efter lördagens bravader. Festar man sällan så märker kroppen det kan jag lova. Tur att det var morsdag igår annars hade jag inte orkat mig ut mer än till Statoil för att iförskaffa lite Cola.
Det som hände i lördags var att vi var på fest i Shopping med Markus jobb. Vi åt enormt god mat och lekte en massa lekar och förtärde då även alkohol vilket jag nu då har fått känna på i två dagar. Men det var väldigt trevligt att få träffa alla lite mer privat och även allas respektive.

Hann även springa en runda på stan i lördags vilket resulterade i en jätte fin tröja till Markus som han hittade och jag köpte ett par skor (någon som blir förvånad?). Det kändes som att det var dags för mig att köpa ett par "träskor", tyckte förra året att de var gräsliga och lovade mig själv att aldrig köpa några men så i helgen fick ett par flytta in hos oss.
Har även hunnit shoppa lite idag, beställde en ring och ett halsband från Nelly, har blivit helt förälskad i att ha massa silver ringar. Men snart så är ett finger uppptaget ;D

Bara två dagar kvar nu <3

Nu ska jag fortsätta dricka min chailatte och även jobba på.
Ha en bra dag alla!





We are like Fire and ice

Nu är jag duktig måste jag säga, bloggning två dagar i rad händer inte ofta. 
Sitter här och kollar på dermal anchors och undrar om man kan göra det här i Luleå. Någon som vet?
Tänkte göra tre i rad vid örat, alltså helt enkelt härma Julia från PH helt och hållet. Kollade dock nyss ett klipp på youtube som fick mig att tänka om lite då det såg lite läskigt ut men vill man vara fin får man lida pin I guess. 

Sitter alltså på jobbet nu, sitter här och räknar ner tiden tills jag får sluta. Är dock mer än fem timmar kvar men kan inte låta bli eftersom jag längtar hem så mycket. Ikväll blir det bara en massa mys framför tvn vilket kommer passa utmärkt efter den här veckan som varit.

Dags att fortsätta jobba nu.
Ha en bra dag alla!


Nobody's perfect



When I'm nervous I have this thing yeah I talk too much
Sometimes I just can't shut the hell up
It's like I need to tell someone anyone who'll listen
And that's where I seem to fuck up, yeah


If it makes me happy..

Det var ju då det här med att orka blogg, och bevisligen så gör jag inte det. Men nu sitter jag här på jobbet och tänkte att nu är det dags för ett inlägg. Känns bra att vara tillbaka på Skanova och nu har jag börjat komma igång med min hjärnverksamhet så det här blir nog en bra sommar.

I övrigt så rullar livet på som vanligt och jag med det. Måste ju också nämna att världens finaste chihuahua (alltså våran Melvin för er som inte kunde räkna ut det) fyllde 4år förra veckan. Detta firades såklart med korvtårta till lillkillen.

Till helgen blir det lite festligheter men som vanligt mest mys och lugnt. Jag hoppas även att det hinns med ett litet biobesök, är så enormt sugen på att se den nya pirates i 3d. 
Men det är nästa helg jag längtar mest till för nu är det bara sex dagar kvar till det som kommer bli en av de bästa dagarna i mitt liv <3  

Nåja nu ska jag fortsätta jobba, men slänger säkert upp nått till inlägg innan dagen är över.
Ha det så bra tills jag orkar skriva igen!


Kati Wolf



Nöter den här låten just nu, Kati Wolf som tävlar för Ungern i Eurovision med den här låten.



RSS 2.0